ΤΟ ΚΤIΡΙΟ ΜΑΣ

Εγκαταστάσεις

Ο παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο “Τοσοδούλα” στεγάζεται σε ένα σύγχρονο τριώροφο κτίριο, το οποίο πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές για ένα ασφαλές και γεμάτο ερεθίσματα περιβάλλον. Τόσο η αρχιτεκτονική δομή όσο και η οργάνωση των εσωτερικών χώρων διαμορφώνονται και αναδιαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιδρούν στο πνεύμα και στη φαντασία των παιδιών. Το σχολείο βρίσκεται κοντά στο βουνό, σε μια περιοχή που προσφέρει μια ήρεμη καθημερινότητα στα παιδιά.
Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από τον κήπο και μια ευρύχωρη αυλή, κατάλληλα σχεδιασμένη για τις δραστηριότητες και το ελεύθερο παιχνίδι που στοχεύουν στη φυσική ανάπτυξη των παιδιών.
Ο εσωτερικός χώρος είναι διαρθρωμένος ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών. Στο χώρο του κάθε τμήματος υπάρχουν γωνιές δομημένες με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά να νιώθουν ασφαλή να εκφραστούν, να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν.
Το κτίριο διαθέτει πιστοποιητικό (ενεργητικής) πυροπροστασίας και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και μέσα (ενεργητικής) πυροπροστασίας.

Σαλπάρουμε...

Σαλπάρουμε...

Τα βρεφάκια μας σαλπάρουν στα ανοιχτά…

Η Γιορτή του Μπαμπά

Η Γιορτή του Μπαμπά

No matter how tall I grow, I will always look up to you! Happy Father’s Day! Χρόνια πολλά μπαμπά!

Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Στην μαγική χώρα της Τοσοδούλας δημιουργήσαμε μια νέα υπαίθρια τάξη για τους μικρούς μας φίλους! Παιχνίδι και μάθημα γίνονται πιο διασκεδαστικά κάτω από τον ήλιο και στο δροσερό αεράκι.